Instrumente SKF de monitorizare a conditiei masinii
Produsele SKF de monitorizare a conditiei masinii ofera solutii de inalta calitate pentru a asista clientii in derularea celor mai eficiente programe de fiabilitate posibile.

Prin utilizarea unei tehnologii avansate pentru a dezvolta produse care pot efectua analize si Instrumente SKF de monitorizarediagnostice din ce in ce mai complexe, scopul nostru este de a oferi clientilor SKF informatii vitale pentru optimizarea procesului de decizie si pentru identificarea si corectarea cauzelor primare ale defectarilor masinilor.

Instrumente portabile

SKF ofera o gama extinsa de instrumente portabile de monitorizare a conditiei, inclusiv:

Colectoare de date / Analizoare FFT SKF Microlog®
Colectoarele de date / analizoarele FFT din seriile SKF Microlog® sunt proiectate pentru a-i permite utilizatorului sa stabileasca un program periodic si complet de monitorizare a conditiei. Ca instrument de diagnoza, Microlog-ul este neegalat in clasa sa.
 
Sistemul SKF MARLIN®
Sistemul SKF de inspecitie a fiabilitatii masinii (MARLIN®) reprezinta veriga de legatura care transforma datele masinilor si de proces in profitabilitate. MARLIN efectueaza analize ale performantelor masinii usor si convenabil.

SKF MicroVibe P 
Ieftin, compact, usor si dotat cu o multitudine de caracteristici, SKF MicroVibe P este primul instrument de testare si masurare a vibratiilor proiectat pentru a fi utilizat pe un Personal Data Assistant (PDA).

SKF Vibration Pen
SKF Vibration Pen este un instrument de buzunar care ofera o abordare multi-parametruSKF vibration pen a monitorizarii conditiei utilajelor la un pret redus. Acest instrument robust si ergonomic este foarte usor de folosit si cu ajutorul lui veti obtine o alarmare timpurie a potentialelor probleme ale utilajelor.

 
 
Sisteme on-line
Pentru echipamentele critice ale intreprinderii sau pentru utilajele la care accesul este dificil ori Instrumente SKF de monitorizaresiguranta utilizatorului este pusa in pericol, un sistem SKF de monitorizare on-line a conditiei masinii reprezinta o solutie viabila.

Sistemele on-line permit personalului de fiabilitate si mentenanta sa isi concentreze atentia asupra diagnosticarii si corectarii problemelor echipamentelor si de a nu pierde timp pretios colectand date de monitorizare a conditiei masinilor.

Odata ales un sistem de monitorizare on-line a conditiei masinii, SKF poate furniza o gama vasta de produse si servicii pe teren, sustinute de o experienta remarcabila in domeniu.
 
Software
Tehnologia SKF pentru software se bazeaza pe o experienta de mai mult de doua decenii in dezvoltarea sistemelor computerizate de monitorizare a masinilor si a software-ului dedicat.

SKF valorifica puterea tehnologiilor si a abilitatilor incorporate in software-ul actual (incluzand arhitectura avansata de software, standarde de programare in proiectare si sisteme de management al bazelor de date de ultima generatie) pentru a va pune la dispozitie o solutie software care nu numai ca ofera puterea de a conduce, ci si ajuta la optimizarea eficientei utilajelor intreprinderii.
 
Senzori
In ciuda progreselor inregistrate in monitorizarea vibratiilor si in echipamentul de analiza, selectia senzorilor si a modului in care acestia sunt instalati pe masina ramane un factor critic in determinarea succesului oricarui program de monitorizare.

Banii economisiti in urma instalarii unor senzori inferiori nu reprezinta o investitie prudenta datorita faptului ca informatiile furnizate in legatura cu masinile nu sunt exacte sau de incredere. Senzorii de calitate inferioara si instalarea neadecvata pot oferi usor date inselatoare sau, in anumite situatii, pot conduce la trecerea cu vederea a unei conditii critice a masinii.

Beneficiind de o experienta de peste trei decenii in proiectarea si instalarea senzorilor industriali, SKF poate oferi summum-ul senzorilor industriali, senzorilor de deplasare, accelerometre si senzori de viteza pentru monitorizarea masinilor critice. Cablurile, conectorii si partea de hardware corespunzatoare sunt de asemenea furnizate, SKF simplificand procesul de cumparare si de specificare a solutiei exacte pentru cerintele dumneavoastra.
 
 
 
 
 
 
 
Pentru informatii detaliate va rugam accesati :
 
 
Home | Despre noi | Produse-Cataloage | Servicii | Distribuitori | Cariere | Contact