Download

Lansarea programului(soft) de calcul al transmisiilor prin LANT!
(Pentru descarcare mergeti mai jos!)


Suntem bucurosi sa va anuntam lansarea programului de calcul al transmisiilor SKF prin lanturi, alaturi de celelalte programe app existente. Aceasta noua unealta a fost dezvoltata pentru ingineri si personalul tehnic de vanzari pentru a proiecta noi transmisii prin lant sau a verifica transmisiile prin lant existente.

Daca privim mai atent in continuare structura programului SKF de calcul al Transmisiilor prin Lanturi de mai jos vom observa:

Solutii multiple vs Solutii Singulare
Asemenea programului de calcul al transmisiilor prin curele, utilizatorul are posibilitatea de a alege fie optiunea 'Multiple solutions' fie optiunea 'Single solutions' in functie de solicitari.


Fig.1

Solutii Multiple
Optiunea 'Multiple solutions' permite utilizatorului sa introduca date generale ale beneficiarului precum puteri si turatii.
Sub tabul 'Input', utilizatorul poate incepe selectand (sau deselectand ) tipurile de lant si completand datele relevante precum se poate vedea in Fig.1. Odata completate se poate apasa butonul 'Next step'.

Programul de calcul al transmisiilor prin lanturi va genera o lista de solutii, asa cum se poate vedea cu tabelul de 'Results' (Fig. 2.). Pentru a vedea detaliile unui anume rezultat selectat se apsasa, click pe butonul 'Next step'. Pentru a imprima raportul detaliat sau pentru a-l vedea in varianta PDF, se apasa click pe butonul PDF.


Fig. 2

Solutii singulare
Optiunea 'Single solutions' permite utilizatorului sa lucreze la un singur lant odata. Sub tab-ul 'Input', utilizatorul poate introduce toate datele cunoscute.

Referitor la optiunea 'Service factor', utilizatorul poate efectua click pe butonul '+' si selecteaza o valoare mai mare a factorului de service (vezi Fig. 3). Similar, utilizatorul are optiunea de a selecta un raport mai detaliat prin 'Power and drive condition'.


Fig. 3

Descarca programul Chain Calculation : AICI
Nota - daca nu sunteti inca inregistrati, va fi necesar sa o faceti pentru a descarca programul.


Societatea noastra este
certificata

Home | Despre noi | Produse-Cataloage | Servicii | Distribuitori | Cariere | Contact